Катио Витал Лифт

Терапия CatioLift моментален лифтинг ефект посредством мускулна стимулация

Институт по Красота  Мари Кор

Катиолифт и Катиовитал

Ексклузивният апарат на Mary Cohr Catio Vital Lift има три функции:

  1. Термична (маска)
  2. Стимулираща
  3. Йонофореза (Йонизация)

Благодарение ефекта “сауна” на термичната маска се елиминира излишъка от себум в кожата, почистват се в дълбочина токсините, отложени в потните жлези, активира се подкожната циркулация за по-добър клетъчен обмен. В резултат кожата е освободена от нечистотиите, “диша” свободно и е готова да приеме активните съставки със следващите процедури.

Терапия CatioLift моментален лифтинг ефект посредством мускулна стимулация

Стимулиращата функция или Catio Lift е истинско предизвикателство към пластичната хирургия. С нея се постига моментален лифтинг ефект, посредством мускулната стимулация. Тя се изразява в чести къси импулси с ниска честота и напрежение, които карат лицевите мускули да извършват пасивна гимнастика. Преди стимулацията се прави лимфен дренаж, който отнема токсините от тъканите и доставя кислород на кожата. Резултатите са поразителни още при първата процедура. Вие чувствате кожата си по-стегната и еластична, лицето е като ремоделирано.

Catio Vital е уникален метод за грижа на лицето и околоочния контур. Чрез правилно подбраните серум-гелове се третира кожата в нейната “сърцевина”. Йонизацията е осигурена от непрекъснат, постоянен ток с нисък интензитет. Благодарение на електродите, които се движат по специфичната схема на Mary Cohr активните съставки проникват в дълбочина и увеличават действието си.

Институт по Красота  Мари Кор

Идеална грижа за уморени очи, “натежали” клепачи, сенки и следи от остаряване по околоочния контур са процедурите Catio Vital очи и Catio Lift очи. С деликатни движения по специфична схема електродите – топче създават усещане за свежест, освобождават налягането в клепачите и отморяват очите. В края на процедурата погледът блести и умората е отлетяла.

Катиолифт и Катиовитал

ЗАПАЗЕТЕ СИ ЧАС

М: 0899 10 20 75

Адрес в Google Maps