Кабинет за Медицинска Козметика

Обучение с козметичните продукти на Гернетик

ОБУЧЕНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ

Козметични Услуги

Козметичка Боряна Тотева

По телефона можете да получите информация за различните козметините процедури или начинът, по който се третира определен козметичен проблем.

За Кабинета и Козметичните Услуги

Дейността на Кабинета за Медицинска Козметика Боряна Тотева е изцяло посветена върху кожата и естетиката на лицето. Предлагат се разнообразни процедури и манипулации както за поддържане (избистряне на тена, хидратаци и др), така и за отстраняване на различни проблеми от медицинско естество като петна, белези, акне и др.

Благодарение на доброто образование, над 20-годишния опит и непрекъсната практика в областта на медицинската козметика можем да предложим подходящо третиране на клиенти мъже и жени от тинейджърска до зряла възраст.

Обучение с козметичните продукти на Гернетик

ОБУЧЕНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ

За да могат нашите клиенти наистина да получат най-доброто от съвременната козметична индустрия (козметични продукти и апаратура), следим и редовно взимаме участие в големите български и международни форуми, семинари и др.

Козметични Услуги

Оборудване – козметични продукти и апаратура

Кабинетът е оборудван с модерна апаратура, производство на немските фирми – Немектрон и Ербе и френския Институт по красота Мари Кор.

Използва се само професионална козметика с марките: GerneticMary Cohr,  Jan Marini,  Dr. RenaudBinella и Forlle’d.

За да се затвърди и усили ефектът от посещението Ви, в кабинета се предлага козметика, производство на същите фирми за домашна употреба.

Козметичка Боряна Тотева

ЗАПАЗЕТЕ СИ ЧАС

М: 0899 10 20 75

Адрес в Google Maps